Heijastinsuunnistus

Kaiva esiin paras taskulamppusi, lämpimät vaatteet tai vaikkapa naamiaisasu; syksyn pimein suunnistus on täällä! 

Tarvitset mukaan aimo annoksen reipasta mieltä ja hauskuus voi alkaa. Lopussa kaikkia suunnistajia odottaa makea palkinto ja arvonnassa mahdollisuus voittaa valoa syksyn pimeyteen ja herkkuja vatsan täydeltä. 

Julkaisemme suunnistuskartat sekä Facebookissa että kotisivuillamme tämän tekstin alla lauantai-iltana 31.10.2020 klo 17:30. 
Suunnistusaika on klo 17:30-20:30. 
Palkintoja voi noutaa aikavälillä 18:00-21:00.


Karttavaihtoehtoja on kaksi, pienemmille lapsille kuvavihjeillä varusteltu lyhyempi tehtäväreitti ja isommille reippailijoille pidempi kirjainreitti. Palkinnon saa jokainen, joka toimittaa ratkaisun pisteelle Hyväntoivonpuistoon tai Ruoholahden leikkipuistoon. Lisäksi voi osallistua arvontaan, jossa upeita palkintoja.

Kiitos yhteistyökumppaneillemme: Stadi Bike Shop , ProKeho - syvävenyttely ja pilates , Clarion Hotel Helsinki ja K-Market Jätkäsaari !!

Päiväkoti Lastentalon (Laivapojankatu) pihalle on myös pystytetty pieni seikkailu kaikille ketterille, sydämeltään rohkeille ja varjoja pelkäämättömille tyypeille. Siellä saatat tavata myös varsin hämäriä tyyppejä... Kuja aukeaa klo 18:00 alkaen ja suljetaan 20:00. 

---
Muistathan, että sekä suunnistukseen että kujalle voi tulla vain terveenä. Paikan päälle ei pidä tulla lievissäkään oireissa. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Jos paikalle muodostuu jonoa, muistathan pitää eri seurueisiin/perheisiin 2 metrin turvavälin.

Vapaaehtoisemme ohjaavat turvaväleissä ja jonotuskäytännöissä. Suosittelemme THL:n suosituksen mukaisesti 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille maskeja. Tarjolla on myös käsidesiä.