MLL 100

Koko Suomen lastenjuhlat siirtyvät vuodella eteenpäin ja MLL jatkaa juhlavuoden viettämistä myös toisen vuoden. Mikäs sen upeampaa!

Kun MLL sunnuntaina 4.10.2020 täyttää 100 vuotta kutsumme kaikki alueen lapset ja nuoret perheineen viettämään mukavaa viikonloppua. Kiitospussien jaossa on huomioitu tarkkaan koronaohjeistukset ja muut ohjelmat järjestämme turvallisesti etänä.

Perjantai 2.10.

Klo 18 Yllätysvideo Helmeri Piriseltä skuuttaamisen ystäville

sekä Jallukan muusikoiden arvoitusvideo

Juhlaviikonlopun aloittaa ammattilaisskuuttaaja Helmeri Pirinen. Katso hänen parhaat vinkkinsä skuuttailuun ja kaverisuhteisiin ja ehkä tunnistat myös pari tuttua paikkaa taustalla ;)

Myös Jätkäsaaren omat Jallukan muusikot lähettävät arvoituksellisen musiikkinumeron lapsille!

Lauantai 3.10.

Klo 12 Kiitospussien jakaminen lapsille (lisätietoa alla)

Klo 16 Jamkidsin muskarituokio

Jamkids osallistuu MLL:n satavuotisen taipaleen juhlintaan tarjoamalla vauhdikkaan soitto- ja leikkihetken koteihin. Vilma-open johdattamana lapsi pääsee mukaan iloiseen Musiikkisirkus-maailmaan, jossa saa soittaa, laulaa, tanssia - pian pääsette katsomaan mitä kaikkea hauskaa Vilma on keksinytkään. Tule mukaan Musiikkisirkukseen!

Sunnuntai 4.10.

Klo 16 Lasten konsertti Mirkka ja Luis

MLL tarjoaa kaikille Suomen lapsille konsertin su 4.10. klo 16 yhteistyössä Konserttikeskuksen kanssa. Konsertissa esiintyy lastenmusiikkiyhtye, Mirkka ja Luis, jotka voittivat lastenmusiikin Jellonagaalassa vuoden tulokkaan tittelin vuonna 2019. Koronapandemian vuoksi konsertti kuullaan ja nähdään verkossa, Konserttikeskuksen Youtube-kanavalla. Konsertti kestää noin puoli tuntia ja se on katsottavissa koko seuraavan viikon. Lisätietoja löydät keskusjärjestön sivuilta: https://www.mll.fi/tiedotteet/48023-2/

Suorat linkit videoihin päivitetään tälle sivulle!

Kiitospussien jakaminen lapsille

Haluamme kiittää alueen lapsia reippaudesta tämän mystisen ja raskaankin vuoden keskellä! Jaamme la 3.10. klo 12.00 alkaen kolmessa pisteessä yhteensä 300 maksutonta kiitospussia lapsille (niin kauan kuin pusseja riittää). Pusseja jaetaan osoitteissa: 1. Ruoholahden leikkipuisto (Laivapojankuja), 2. Hyväntoivonpuisto, leikkipuisto Tyrsky (Hyväntoivonkadun ja Hyväntoivonpuiston kulmassa) ja 3. Saukonpaaden "Laivapuisto" (Karl Collanin kujan ja Saukonpolun kulmassa). Kiitospusseja on mahdollista saada 1 kpl / paikalla oleva lapsi. Kiitospussien sisällöt vaihtelevat pusseittain ja pussin sisältö on yllätys. HUOM! Pusseihin on myös piilotettu lahjakortteja (kirjekuoressa), joten olethan läsnä, kun lapsi avaa pussin tai pidä huoli siitä, että tutkit sisällön myöhemmin.

Kiitos yhdistystämme auttaneille lukuisille yrityksille lahjoituksista! Lahjoituksia ovat antaneet 20 yritystä  mm. WSOY/Tammi (Werner&Jarl-kirjakauppa), Into Kustannus, Kustannusosakeyhtiö Otava, Sanoma Pro, Supercell, HopLop, Hesburger Jätkäsaari, K-Market Jätkäsaari, K-Citymarket Ruoholahti, Flying Tiger Suomi, Semper, Promotion Concept, Clarion Hotel Helsinki, Kiipeilyareena, Malaga Bar ja Helsingin Satama.

Koronaan liittyvä ohjeistus: Muistathan, että paikan päälle voi tulla vain terveenä. Paikan päälle ei pidä tulla lievissäkään oireissa. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. Jos paikalle muodostuu jonoa, muistathan pitää eri seurueisiin/perheisiin 2 metrin turvavälin. Pyydämme, että pussien jaon lähettyville ei jäädä viettämään aikaa, vaan siirrytään laajemmalle puistoalueelle tai muualle, jotta turvavälejä pystytään pussien jaossa noudattamaan. Vapaaehtoisemme ohjaavat turvaväleissä ja jonotuskäytännöissä.

Suosittelemme THL:n suosituksen mukaisesti pusseja noutaville 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille maskeja. Tarjolla on myös käsidesiä.

Kuvat: Jere Satamo